Politika privatnosti

Izjava o poverljivosti (privatnosti) podataka
“Popusti 021” d.o.o.iz Novog Sada (u daljem tekstu pop.021) se obavezuje se da će čuvati privatnost podataka svih naših kupaca. Mi prikupljamo samo one informacije o kupcima koje su neophodne za poslovanje,kako bi mogli da pružimo što bolju uslugu.


Izjava o povjerljivosti odnosi se na poverljivost (privatnost) podataka krajnjeg korisnika (kupca) koji su prikupljeni korišćenjem našeg web sajta www. promopopusti.rs i uskladišteni u našoj bazi podataka.


Molimo vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu i tek tada pristupite korišćenju i kupovini na našem web sajtu. Ako se ne slažete sa bilo kojim delom ove Izjave, molimo vas da ovu internet stranicu ne koristite i da joj ne pristupate.


Našim korisnicima (kupcima) omogućavamo da sami izaberu da li žele da im nakon objavljivanja na www. promopopusti.rs svaka nova ponuda stiže preko e-maila u sanduče ili samo one ponude iz oblasti koje vi izaberete npr.putovanja,restorani,medicinske usluge,itd…, ili da se izbrišete sa svih lista za dostavu naših ponuda putem e-maila.

 

Sve podatke o našim kupcima čuvamo i oni su dostupni  samo onim zaposlenima kojima su ti podaci neophodni.
Zadržavamo pravo da ovu Izjavu o poverljivosti menjamo u bilo koje vreme, te da nova Izjava o poverljivosti postaje važeća od trenutka objave,zato Vas savetujemo da s vremena na vreme pročitate ovu Izjavu da bi bili upoznati sa eventualnim promenama. Ako se slažete sa navedenim nastavite koristiti našu internet stranicu, pročitajte i prihvatite Izjavu o povjerljivosti  do kraja.

 


U prikupljene informacije spadaju lični podaci(ime i prezime,adresa stanovanja,e-mail adresa,br.kreditne kartice, datum važenja kartice, i sl.),koji nam trebaju zbog autorizacije pre kupovine i neki podaci koji su dobrovoljni.

 


Zavisno od vrsta opcija koje želite korisiti neki podaci su obavezni, jer u slučaju da nam nisu dostupni nećete moći koristiti najvažnije opcije prilikom kupovine preko naše stranice ili same registracije kao našeg člana.


Vi kao krajnji korisnik (kupac)imate  pravo na pristup svojim podacima kao i pravo da podnesete zahtev za njihovo brisanje iz naše baze podataka slanjem istog preko e-maila ili poštom na našu adresu.


Vaše lične podatke koristićemo da bismo Vam ponudili robu/usluge, ispunili administrativne zadatke kod kupovine, i u svrhu saradnje sa institucijama odgovornih za sprovođenje zakona. Vaše lične podatke moramo dati na uvid banci I  partnerskoj firmi koja za  i preko nas provodi plaćanje na našem web sajtu. Promopopusti se ograđuje od eventualne štete prouzrokovane prosleđivanjem Vaših ličnih podataka bankama i poslovnim partnerima.

 

Mi “Popusti 021” d.o.o.iz Novog Sada prikupljamo i one podatke koji nisu lični( koji ne određuju korisnika pojedinačno) njih prikupljamo samom Vašom posetom automatski preko elektronskih alata, a to su prethodne posete web sajtu, vrsta pretraživača koju koristite i vašu IP adresu.

 

Zadržavamo pravo da ovakve podatke koristimo bez ograničenja radi poboljšavanja naših usluga i reklamiranja, analize posećenosti sajta, i sl.

 

Vašim ličnim podacima možete pristupiti putem e-mail-a i lozinke pod kojom ste se registrovali. Takvi podaci se čuvaju na serveru i imaju im pristup samo ovlašćene osobe. Osetljive informacije se prikupljaju koristeći Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju, da bismo što bolje obezbedili da vaši lični podaci ostanu u što većoj meri zaštićeni.

 

U današnje vreme ni najveće svetske kompjuterske firme ne mogu Vam stopostotno garantovati zaštitu Vaših ličnih podataka, te iz tih razloga ne prihvatamo bilo kakvu odgovornost za nastajanje eventualne štete izazvane neovlaštenim korišćenjem ili krađom Vaših ličnih podataka. To važi i za korišćenje informacija koje ste objavljivali na javnim delovima sajta .

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi zaštite podataka i izjavi o poverljivosti možete nam pisati na našu e-mail adresu info@promopopusti.rs

Vašim registrovanjem na www.promopopusti.rs smatra se da ste pročitali i da se u potpunosti i bezuslovno slažete sa ovom Izjavom o poverljivosti.