Pet (5) tretmana ultrazvučne KAVITACIJE aparatom Cavistar i pet (5) tretmana ultrazvučnog lifting tela

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 1990 din umesto redovne cene od 22500 din. za paket od pet (5) tretmana ultrazvučne KAVITACIJE aparatom Cavistar i pet (5) tretmana ultrazvučnog lifting tela u studiju Angel, Raše Radujkova 16 u Novom Sadu.
  • Broj telefona za zakazivanje 060/6366-030
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.04.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.04. 2014.

1990 din
Redovna cena : 22500 din

Ušteda : 20510 din

Popust : 91 %

Preuzeto : 0 kom

1990 din umesto redovne cene od 22500 din. za paket od pet (5) tretmana ultrazvučne KAVITACIJE aparatom Cavistar i pet (5) tretmana ultrazvučnog lifting tela u studiju Angel, Raše Radujkova 16 u Novom Sadu.

   Šta je to ultrazvučna kavitacija?

      Ultrazvučna KAVITACIJA je najnoviji hit u tretiranju celulita i uklanjanju lokalnih masnih naslaga. Kavitacija se danas smatra jednim od najmoćnijih mehanizama pomoću koga se uništavaju masne ćelije .

 

To je najnovija metoda, čija tehnologija omogućava neinvazivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmeren na one delove tela gde imamo nakupljene te tvrdokorne masnoće, kojih se ne možemo osloboditi ni jednom do sada dostupnom metodom ( dijetom ili vežbama).To su najčešće: stomak, kukovi,butine,unutrašnji deo kolena,nadlaktice, stražnjica.....Znači oni delovi sa kojih nikakvom dijetom ne možemo vidno smanjiti te naslage.

 

Ultrazvučna KAVITACIJA uklanja upravo te tvrdokorne masne naslage ciljano,na tačno određenim mestima i to bez ikakvih operativnih zahvata.

 

Ovaj mehanizam funkcioniše kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije i radio-talasa jačine20KHz(kiloherca), koje ljudsko telo ne može osetiti.Ultrazvučne talase usmeravamo za svakog klijenta posebno, tačno na određenu dubinu u tkivu, što omogućava i obezbeđuje selektivno razbijanje masnih ćelija, pri čemu koža, krvni sudovi, nervi i mišići ostaju zdravi.Ultrazvuk stvara u tkivu mjehuriće, koji se uvećavaju dekompresijom i rastom temperature, usled čega ovi mjehurići explodiraju i masne ćelije pucaju.Nakon razbijanja, masne ćelije odlaze kao trigliceridi u međućelijske prostore i tamo se pomoću enzimskih aktivnosti dele na glicerol i više masne kiseline, koje metaboličkim procesima odlaze u jetru i dalje se ta masnoća razgrađuje isto kao i hrana koju unosimo u organizam. Aparat Cavistar klijentima garantuje bezbednost, luksuz i zadovoljstvo, jer je smanjenje obima posle prvog tretmana mnogo vidljivije, upravo zbog limfne drenaže koja je obavezni i sastavni dio tretmana.

 

Metoda nije invazivna, ne osećate nikakav bol , samo blago zujanje u ušima i ne postoje neželjeni efekti nakon ovog tretmana.Ono što je obavezno je da obavimo preventivni pregled i razgovor sa osobom, kao meru predostrožnosti i selekciju, kome možemo a kome ne, da radimo KAVITACIJU.

Ovu ponudu koriste podjednako i muškarci i žene,

     Tretman se NE PREPORUČUJE osobama koje imaju bilo kakav metal u organizmu (proteze, baj pas, pace maker)zatim, dijabetičarima i osobama koje imaju ciste i  tumore, tromboflebitis , hipperlipidemiju , oboljenja jetre, kao i u toku trudnoće i dojenja.

Pored topljenja masnih naslaga KAVITACIJOM poboljšavamo stanje i izgled celog tijela. Najnovija verzija našeg aparata,koji je kombinacija RFa(radiofrekvence) i ultrazvuka velike snage a niske frekvencije, (što znači dva aparata u jednom),masne naslage topimo a koža izgleda glatka i zategnuta a cirkulacija je mnogo bolja.

 

Ovaj tretman preporučujemo i posle porođaja za zatezanje stomaka, zatim posle liposukcije, kad koža ostaje neravna i talasasta. KAVITACIJOM se te neravnine otklanjaju u potpunosti, tako da koža postaje ravna i glatka. Jednim tretmanom KAVITACIJE obim može da bude manji za jedan konfekcijski broj , tj oko 4cm,a kod vodenog celulita i smetnji usled zadrzavanja vode i više od toga,i do 6 centimetara.Zašto ne biste pokušali i Vi ?


Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Raše Radujkova 16, 21000



Прикажи Studio "Angel" на већој мапи


Raše Radujkova 16, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI