390 din za ojačanje noktiju gel - lakom u boji sa ukrašavanjem u salonu “Angel“ Somborski bulevar 14

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 390 din umesto redovne cene od 1000 din za ojačanje noktiju gel - lakovima u boji + ukrašavanje u salonu “Angel“ Somborski bulevar 14.
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Zakazivanje minimum dan ranije na tel 021-631 46 65
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 01.09.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 01.09.2014.

390 din
Redovna cena : 1000 din

Ušteda : 610 din

Popust : 61 %

Preuzeto : 7 kom

390 din umesto redovne cene od 1000 din za ojačanje noktiju gel - lakovima u boji sa ukrašavanjem u salonu “Angel“ Somborski bulevar 14.

PROMOpopusti  i frizersko kozmetički salon “Angel “ Somborski bulevar 14 su za Vas pripremili super ponudu koja će Vam omogućiti da imate lepe i negovane nokte glamuroznog sjaja.

   Lepe i nežne ruke su nešto što jednu ženu čine privlačnom i ženstvenom, a jedna od najvažnijih osobina su svakako negovani nokti u bojama koje prate nove modne trendove .

 Imati lepe i negovane nokte nije lako jer nokti zahtevaju mnogo pažnje i vremena stalno turpijanje, skraćivanje a ukoliko dođe do toga da se neki od njih polomi potrebno je mnogo vremena da opet porastu onako kako bismo želeli.

Da Vam se takve neugodne situacije ne bi dešavale idealno rešenje je ojačavanje prirodnih noktiju gel  lakovima u Frizersko Kozmetički salonu "Angel”.

  Drage naše dame, iskoristite priliku da po ceni od samo 390 din u prijatnom ambijentu gde Vas čeka stručno i ljubazno osoblje, kao i usluga vrhunskog kvaliteta priuštite sebi ojačanje noktiju gel-lakom u boji sa ukrašavanjem!


Frizersko kozmetičarski studio angel somborski bulevar

Somborski bulevar 14, 21000



Прикажи Studio Angel, Somborski bulevar 14 на већој мапи


Somborski bulevar 14, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI