680 din.Stomatološka usluga po izboru u stomatološkoj ordinaciji S4G Tim, Cara Dušana 43/3

Uslovi prodaje

  • Ponuda obuhvata : 680 din.umesto 2000 din za stomatološku uslugu po izboru : vađenje zuba ili ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili plombiranje jednog zuba belom plombom(plombiranje jednopovršinskih plombi) u stomatološkoj ordinaciji "S4G Tim", Cara Dušana 43/3 Novi Sad
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: po zakazivanju
  • Obavezno je zakazivanje 2 dana unapred na 021 523 630 ; 063 8630 137 ili na mail> zakazivanje@nsstomatolozi.rs
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 15.07.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 15.07.2014.

680 din
Redovna cena : 2000 din

Ušteda : 1320 din

Popust : 66 %

Preuzeto : 8 kom

680 din.umesto 2000 din za stomatološku uslugu po izboru : vađenje zuba ili ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili plombiranje jednog zuba belom plombom(plombiranje jednopovršinskih plombi) u stomatološkoj ordinaciji S4G Tim, Cara Dušana 43/3

Prevencija i redovan dolazak kod stomatologa su najvažniji preduslovi za dugoročno zdrave zube. Redovan stomatološki pregled na šest meseci je siguran način da se uverite da su vaši zubi i desni zdravi.Vaš stomatolog može da uoči i najmanju neuobičajenu pojavu u vašim ustima i može vam pomoći da se dogovorite o planu lečenja ako je to potrebno.

KLJUČNA ULOGA JE U TOME DA IMATE REDOVNE STOMATOLOŠKE PREGLEDE,SVAKODNEVNO ČIŠĆENJE ZUBA ČETKICOM I KONCEM TE KONSULTACIJE SA STOMATOLOGOM.

      Svakodnevna higijena onemogućava nastanak oboljenja na minimum, ali postoje mesta koja nisu pristupačna četkici i koncu. Na tim mestima se plak duže zadržava, a mineralizacijom nastaje kamenac koji može ukloniti samo Vaš stomatolog. A da Vaši zubi sijaju kao biseri neophodno je s vremena na vreme izvršiti skidanje kamenca i poliranje zuba.

  Ordinacija se bavi pružanjem svih vrsta stomatoloških usluga i daje pacijentima mogućnost da redovno dolaze na besplatne kontrole. Ordinacija sarađuje sa specijalistima ortodoncije i oralne hirurgije. Posebnu pažnju posvećuje dentalnoj estetici, koristeći najbolje bele kompozitne i keramičke ispune koje se nalaze na svetskom tržištu. U postupku lečenja radi iskusan tim stomatologa koji u svojoj praksi  koriste najbolju dentalnu tehnologiju a sve u želji da svaka vaša poseta bude prijatna, bez stresa i bola.

        Poseta zubaru većini ljudi predstavlja stres sam po sebi, a čekanje i često visoke cene taj stres dodatno pojačavaju. Popusti 021 imaju dobru vest za Vas,tako što smo obezbedili da Vi kupujući vaučer na sajtu popusti021 u stomatološkoj ordinaciji S4G Tim izaberete: Vađenje zuba ili ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili plombiranje jednog zuba belom plombom (plombiranje jednopovršinskih plombi)  po ceni od 680 din umesto 2000 din .

Stomatološka ordinacija "S4G Tim", Cara Dušana 43/3, Novi Sad


Stomatološka ordinacija S4G Tim

Cara Dušana 43/3, 21000



Cara Dušana 43/3, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI