Rafting na Tari i Džip SAFARI kroz NP SUTJESKA

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 500 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman za Rafting na Tari za 65 evra (DŽIP SAFARI kroz NP SUTJESKA + Rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči!
 • Prevoz do kampa nije deo ponude, Svakog dana imate redovne autobuske linije iz Beograda i Novog Sada za Foču.
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera
 • Slobodna mesta možete proveriti putem e-maila adrese info@highlandertim.com , telefona +387 65 475 201,  Vibera ili WhatsApp-a
 • Termini raftinga: Svakog dana od 01.04.-30.09.2021.
 • Nakon dobijanja vaučera kontaktirati kamp HIGHLINDER na broj telefona ispisan na vaučeru, radi dogovora o terminu raftinga,
 • Hranu možete doplatiti na licu mesta ili koristiti svoju( doplate za hranu: doručak 6 evra, ručak 12 evra i večera 10 evra. ).  

Srećan put! 

Vaučer važi do: 30.09.2021.

500.00 din

Preuzeto : 0 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

Chat Now

500 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman za Rafting na Tari za 65 evra (DŽIP SAFARI kroz NP SUTJESKA+ Rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči

RAFTING NA TARI I DŽIP SAFARI KROZ NP SUTJESKA

Izaberite ovo ljeto aktivan odmor sa Highlander Timom!

Kuponi važe od 01.04.-30.09.2021.

Slobodna mesta možete proveriti putem e-maila adrese info@highlandertim.com , telefona +387 65 475 201,  Vibera ili WhatsApp-a

Vaučeri važe i radnim danima i  vikendom 

 

 

Rafting na Tari pravi je izazov za sve ljubitelje avanturističkog turizma, koji žele da dožive neponovljivo iskustvo i aktivni odmor u prirodi.  A kada mir i spokoj koji pružaju planinski masivi počnu da vuku iskonske ljubitelje prirode u vama onda rafting u kanjonu Tare treba dopuniti sa džip safarijem i planinarenjem kroz prašumu Perućicu pa sve do Trnovačkog jezera. Zato što pre rezervišite ovaj aranžman po neverovatnoj ceni. Užvaćete u nezaboravnoj rafting avanturi i videti predele poslednje prašume u Evropi „Perućice” i njen vodopada Skakavac, koji je visok čak 73 m. Sa Highlander timom možete posetiti i Trnovačko jezero, koje je zbog svog srcolikog oblika poznato u celoj Evropi i piti vodu sa planinskih izvora. Uzbudljiv provod i mnogo nezaboravnih uspomena i novih prijatelja su zagarantovani. Rezervišite što pre svoj odmor po ovoj neverovatnoj ceni.

 

Umesto 125 evra za kompletan aranžman

https://highlandertim.com/a7-rafting-i-hajking-1/

platite 65 evra (plus vaučer) i dobijate:

 • Rafting na Tari
 • Džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska (prašuma Perućica i Trnovačko jezero)
 • Dva noćenja u drvenim standardnim bungalovima
 • Kompletnu rafting opremu (neopremsko odelo i obuća u Vašoj veličini, sigurnosni prsluk, kaciga i veslo)
 • Taksa za rafting u kanjonu Tare
 • Boravišna taksa
 • Taksu za ulazak u NP Sutjeska
 • Taksu za obilazak Trnovačko jezera (pripada Parku prirode Piva CG)
 • Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana ( od kampa do polazne tačke za rafting i planinarenje)
 • Licencirani skiperi za divlje reke i vodiči za prašumu i planinu
 • Besplatan parking za Vaša vozila

 

*Hrana nije uključena u ponudu, niti prevoz od Vaše lokacije do kampa Highlander.

*Hranu je moguće poručiti po zvaničnim cenama Highlander restorana:

 • Doručak 6 evra
 • Ručak 12 evra
 • Večera 10 evra

* U Highlander kamp nije dozvoljeno unositi veće količine alkohola!

 

Opis aranžmana A7 – Rafting na Tari i džip safari kroz NP Sutjeska (prašuma Perućica i Trnovačko jezero)

 

 

1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru. Potom sledi druženje kraj logorske vatre uz muziku. Koordinate kampa su: N: 43.362051 ; E: 18.807748.

 

2. DAN: Doručak za sve koji to žele je u ranim jutarnjim časovima (oko 08h), a potom pripreme za polazak na džip safari i hajking avanturu. Našim terenskim vozilima krećemo u 9h u pravcu Nacionalnog parka „Sutjeska”. Nakon sat vremena vožnje dolazimo do prašume Perućica, najočuvanijeg prašumskog rezervata u Evropi gde ćemo videti i vodopad Skakavac koji je visok 73m. Zatim sledi poseta vidikovcu na Prijevoru, platou ispod Maglića, najveće planine u BiH, odakle put nastavljamo prema Trnovačkom jezeru (1,30h hoda). Na jezeru pravimo pauzu za kupanje i odmor. Povratak u kamp Highlander je predviđen za 17h gde je organizovan tradicionalni ručak. Ukoliko ste zainteresovani možete poručiti ručak pre odlaska na džip safari u NP Sutjeska. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored reke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.

 

3. DAN: Nakon što gosti kampa završe doručak (oko 8h) slijedi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rekom. Nakon toga sledi rafting najuzbudljivijim delom reke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osveženje. Nakon Tare sledi još 5km raftinga rekom Drinom (kod Šćepan polja, reke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gde je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak potrebno je da ga poručite pre odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ili Dolinu heroja.

 

Kamp predstavlja pravu oazu mira u netaknutoj prirodi, a ujedno i odličnu destinaciju za avanturu, koja pruža potpuno stapanje sa prirodom i uživanje u svim njenim čarima. Vreme je da odmor provedete u harmoniji sa prirodom, da u svoju sumornu svakodnevnicu uvrstite par nezaboravnih dana u prelepom prirodnom okruženju, a gradsku vrelinu zamenite svežim vazduhom i jutarnjom rosom. Vreme je da uživate u miru i tišini. Ostanete bez daha od ogromne količine adrenalina i iskusite bar na kratko život jednog Gorštaka. U sumrak dana zaboravite na brige, isključite internet i uživajte pod zvezdanim nebom, uz žubor Drine i logorsku vatru Kampa Highlander.... šta god da pomislite, znajte da “čuda, zapravo, ne krše zakone prirode “ i uživajte.

Napomena: U slučaju velikog broja gostiju menadžmet Highlander  kampa zadržava pravo da organizuje rafting u dve grupe – pre podne i posle podne.

i

Kamp Highlander, Bastasi, Foča, BiH

Kamp Highlander, Bastasi, , 73300Kamp Highlander, Bastasi, Foča, BiH


Dodatne slike : Kamp Highlander, Bastasi, Foča, BiH

Komentari kupaca