400 din za vaučer za popust na Rafting na Tari za 35 evra (rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 400 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman za Rafting na Tari za 35 evra (rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči!
  • Prevoz do kampa nije deo ponude, Svakog dana imate redovne autobuske linije iz Beograda i Novog Sada za Foču.
  • Slobodna mesta možete proveriti putem e-maila adrese info@highlandertim.com , telefona +387 65 475 201,  Vibera ili WhatsApp-a
  • Vaučeri važe i radnim danima i  vikendom  
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Termini raftinga: Svakog dana od 01.4.2021 do 30.9.2021.
  • Nakon dobijanja vaučera kontaktirati kamp HIGHLINDER na broj telefona +38765475201, radi dogovora o terminu raftinga,
  • Hranu možete doplatiti na licu mesta ili koristiti svoju( doplate za hranu: doručak 6 evra, ručak 12 evra i večera 10 evra. ).  

  Srećan put! 

  Vaučer važi do: 30.09.2021.

500.00 din

Preuzeto : 19 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

Chat Now

400 rsd. Vaučer kojim ostvarujete aranžman za Rafting na Tari za 35 evra (rafting +dva noćenja u bungalovima +prevoz u toku aranžmana+ takse) u kampu HIGHLANDER u Foči!

RAFTING NA TARI

 Izaberite aktivan odmor – krenite na rafting u kanjon Tare i doživite nezaboravnu avanturu sa Highlander timom!

 

Kuponi važe od 01.04. - 30.09.2021.

Slobodna mesta možete proveriti putem e-maila adrese info@highlandertim.com   telefona +387 65 475 201,  Vibera ili WhatsApp-a.

Kuponi važe za radne dane i ti datumi se mogu rezervisati ranije, a vikendi samo 7 dana pred vikend ukoliko ima mesta.

 

Kanjon Tare je najdublja i najoštrija rečna dolina u Evropi, druga po veličini u svetu, nakon Kolorada u SAD-u. Plovna je celom svojom dužinom i pitka celim svojim tokom, a već četiri decenije njeno rečno korito proglašeno je  „Svetskom baštinom prirodnih dobara UNESCO-a”. Zato ovo leto ne propustite našu ponudu. Izaberite RAFTING NA TARI SA HIGHLANDER TIMOM i upustite se u avanturu koja će vas ostaviti bez daha.  Avanturu nakon koje ćete imati mnogo novih prijatelja i još lepših uspomena. Bogatstvo koje nema cenu. Rezervišite svoje mesto u čamcu po ovoj neverovatnoj ceni.

 

Umesto 85 evra za kompletan aranžman https://highlandertim.com/a3-rafting-na-tari-3/  

platite 35 evra (plus vaučer) i dobijate:

 

 • Rafting na Tari
 • Dva noćenja u drvenim standardnim bungalovima
 • Kompletnu rafting opremu (neopremsko odelo i obuća u Vašoj velićini, sigurnosni prsluk, kaciga i veslo)
 • Taksu za rafting
 • Boravišnu taksu
 • Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana (od kampa do polazne tačke za rafting)
 • Licencirani skiperi za divlje reke
 • Besplatan parking za Vaša vozila

 

*Hrana nije uključena u ponudu, niti prevoz od Vaše lokacije do kampa Highlander.

*Hranu je moguće poručiti po zvaničnim cenama Highlander restorana:

 • Doručak 6 evra
 • Ručak 12 evra
 • Večera 10 evra

* U Highlander kamp nije dozvoljeno unositi veće količine alkohola!

 

Opis aranžmana A3 – Rafting na Tari sa Highlander Timom

 

 

1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru. Potom sledi druženje kraj logorske vatre uz muziku. Koordinate kampa su: N: 43.362051 ; E: 18.807748.

 

2. DAN: Nakon što gosti kampa završe doručak koji možete i vi poručiti ako želite (oko 8h) sledi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rekom. Nakon toga sledi rafting najuzbudljivijim delom reke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osveženje. Nakon Tare sledi još 5km raftinga rekom Drinom (kod Šćepan polja, reke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gde je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak potrebno je da ga poručite pre odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored reke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, badminton, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.

 

3. DAN: Nakon što se naspavate možete poručiti doručak. Uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava nakon doručka. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – džip safari, pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ili Dolinu heroja.

 

Kamp predstavlja pravu oazu mira u netaknutoj prirodi, a ujedno i odličnu destinaciju za avanturu, koja pruža potpuno stapanje sa prirodom i uživanje u svim njenim čarima. Vreme je da odmor provedete u harmoniji sa prirodom, da u svoju sumornu svakodnevnicu uvrstite par nezaboravnih dana u prelepom prirodnom okruženju, a gradsku vrelinu zamenite svežim vazduhom i jutarnjom rosom. Vreme je da uživate u miru i tišini. Ostanete bez daha od ogromne količine adrenalina i iskusite bar na kratko život jednog Gorštaka. U sumrak dana zaboravite na brige, isključite internet i uživajte pod zvezdanim nebom, uz žubor Drine i logorsku vatru Kampa Highlander.... šta god da pomislite, znajte da “čuda, zapravo, ne krše zakone prirode “ i uživajte.

Napomena: U slučaju velikog broja gostiju menadžment Highlander kampa zadržava pravo da organizuje rafting u dve grupe – pre podne i posle podne.

Kamp Highlander, Bastasi, Foča, BiH

Kamp Highlander, Bastasi, , 73300Kamp Highlander, Bastasi, Foča, BiH


Dodatne slike : Kamp Highlander, Bastasi, Foča, BiH

Komentari kupaca