RADIOTALASNO UKLANJANJE 1 mladeža ili 1 dermofibroma ili 1 keratoze ili 1 dermoidne ciste ili do 5 bradavica u Nano Klinici BRANT--Takovska 5; Bulevar Oslobođenja 267, Beograd!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 600 din. vaučer kojim se ostvaruje popust 3000 din umesto redovne cene od 6.200 din. za RADIOTALASNO UKLANJANJE 1 mladeža ili 1 dermofibroma ili 1 keratoze ili 1 dermoidne ciste ili do 5 bradavica u Nano Klinici BRANT Takovska 5; Bulevar Oslobođenja 267, Beograd!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 10h do 19h, subotom od 10h do 17h,
  • Obavezno je zakazivanje 1 dan unapred na telefon: 069/737500,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 25.08.2016.

Vaučer važi do: 25.08.2016.

3000 din
Cena pre popusta : 6200 din

Ušteda : 3200 din

Popust : 52 %

Preuzeto : 8 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

Chat Now

600 din. vaučer kojim se ostvaruje popust 3000 din umesto redovne cene od 6.200 din. za RADIOTALASNO UKLANJANJE 1 mladeža ili 1 dermofibroma ili 1 keratoze ili 1 dermoidne ciste ili do 5 bradavica u Nano Klinici BRANT Takovska 5; Bulevar Oslobođenja 267, Beograd! 

RADIOTALASNO UKLANJANJE 1 mladeža ili 1 dermatofibroma ili do 5 bradavica za 3.000 din umesto 6.200 din + vaša provizija

Da li bi trebalo da uklonite mladeže sa nekog dela tela? Dugo vremena bilo je ustaljeno mišljenje da mladeže ne treba dirati. To nije tačno! Svi zdravi mladeži mogu se odstraniti bez ikakvog rizika po zdravlje. Čak je preporučljivo njihovo što hitnije uklanjanje uz dermoskopiju i histopatološki (HP) pregled ako - pokazuju bilo kakve upadljive promene veličine, boje, teksture, pojačan svrab, lako krvarenje ili se nalaze na mestu gde su izloženi čestom povređivanju.

Uklanjanje mladeža, bradavica, dermofibroma, keratoza, xantelazmi i drugih kožnih promena radiotalasima je najnaprednija metoda današnjice, kojom se bezbedno, bezbolno, beskrvno, brzo i bez ožiljaka uklanjaju različite kožne promene - sa kože lica i tela. Traje oko 30 do 120 sekundi po mladežu, dermofibromu i manjoj keratozi, odnosno 10-ak sekundi po visećoj bradavici (bradavice na rukama i stopalima zahtevaju poseban radiotalasni i postoperativni tretman) Radiotalasnom hirurgijom uklanjaju se pored navedenih i promene na koži i sluzokožama kao što su - kondilomi, ateromi, fibromi, hemangiomi, seboroične keratoze, dermalne ciste, prošireni kapilari i venule sl., a rade se i kompleksnije hirurške procedure i zahvati iz domena plastične i opšte hirurgije, maksilofacijalne i oralne hirurgije, otorinolaringologije i ginekologije!

Mladeži (nevus pigmentosus) su kožne promene, najčešće nakupine pigmentnih ćelija.Mogu se javiti već na rođenju ili se pojavljuju u prvim godinam života kao pločaste formacije svetlo do tamno kestenjaste boje na koži lica, trupa i ekstremiteta, ne retko i na kosmatom delu glave.S vremenom postaju blago uzdignuti sa somotastom površinom ili su u vidu peteljkastih izraštaja verukozne površine, kada se najčešće govori o intradermalnom nevusu. Mladeži nastaju celog života, tako da su retke osoba koje posle tridesete godine nemaju u proseku između 10 i 40 mladeža.

Dermatofibrom je čvrst i ograničen intradermalni čvor koji verovatno predstavlja reaktivnu hiperplaziju vezivnog tkiva nastalu usled traume. Medjutim, radi se o vrlo specifičnoj traumi nastaloj obično nakon ujeda insekta, uboda iglom ili češanjem. Obično nam dolaze pacijenti sa tipičnim promenama (često više od jedne) najčešće lokalizovane na donjim ekstremitetima, redje na gornjim što se upravo i dovodi u vezu sa ujedom insekta na donjim ekstremitetima. Kako izgledaju ove promene? To su često multipli čvorići veličine nekoliko milimetara u prečniku, obično modre boje, iznad ravni kože, nekad pokretni, a nekad fiksirani za kožu. Mogu podsećati i na mladež. Nisu bolni, nema nikakve simptomatologije i retko spontano nestaju. Predstavljaju pre svega estetski problem. Lečenje ovih kožnih promena je iz estetskih razloga i najbolji način za to su upravo Radiotalasna hirurgija.

Bradavice (verruca) su virusne kožne patološke promene. To su ili zaobljana uzdignuća kože - verruca plana juvenilis ili neravna, tvrda, orožala kožna uzdignuća verruca vulgaris koja se, ne retko javljaju u velikom broju i različitog su oblika i boje (od boje kože do mrkocrne). Obično se pojavljuju na rukama, licu, vratu, ali i ispod pazuha, na leđima stomaku i drugim otkrivenim delovima tela. Lako i relativno brzo se šire pogotovo na vratu i rukama i zato ih je potrebno na vreme i temeljno ukloniti. Predstavljaju pre svega estetski problem, osim ako se nalaze na mestima kao što su kapak, usne, genitalni predeo kada mogu izavati određene poremećaje i postati zdravstveni problem. Svi bradavice mogu se odstraniti, bez ikakvog rizika po zdravlje. Ponekad je potrebno uraditi i histopatološki (HP) pregled ako postoji sumlja u prirodu i vrstu kožne promene koja izgleda kao bradavica. Intervencija traje nekoliko sekundi po bradavici.

INTERVENCIJE SE RADE SA RADIOTALASNIM APARATOM POSLEDNJE GENERACIJE. INTERVENCIJU IZVODI - DOKTOR MF HIRURG 

ŠTA JE RADIOTALASNA HIRURGIJA?

Radiotalasna hirurgija je izuzetno efikasna metoda gde se - radiotalasima izaziva rezonantno (satreperivo) kretanje molekula ćelijske tečnosti, odnosno njihovo ubrzanje (rotiranje) do te mere da - unutar same ćelije dolazi do povišenja temperature i isparavanja tečnosti eliminacije ćelije - za razliku od termokauterizacije ili LASERA, gde se toplota dovodi spolja i vrši spaljivanje čitave ćelije - što je agresivno i nepreciznije. Ovom metodom - ako se stručno izvodi - promene na zdravom tkivu oko mladeža, bradavice, fibroma, seboroične keratoze i slično, mere se mikronima (mikron je hiljaditi deo milimetra).

Aparat koji se koristi na našoj poliklinici pripada najnovijoj generaciji radiotalasnih aparata i u mnogim svojstvima prevazilazi LASERSKE aparate slične ili iste namene (preciznost u dubinu, zarastanje bez ožiljka, bezbednost i brzina izvođenja intervencija). 

NANOX d.o.o.

Takovska 5; Bulevar Oslobođenja 267 , 11000



Takovska 5; Bulevar Oslobođenja 267, Beograd


Dodatne slike : NANOX d.o.o.

Komentari kupaca